Alle foto's

FarmCamps De Geele Bosch

Op de boerderij(camping) van boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel kun je helpen met het verzorgen van de jonge kalfjes, knuffelen en rijden op de pony, smullen van het zelfgemaakte ijs en natuurlijk heel veel spelen. Boerderij De Geele Bosch ligt op een mooie en rustige plek in Oldeholtwolde te Friesland met een spannend avonturenbos. In het avonturenbos kunnen de kinderen spelen, hout sprokkelen voor het kampvuur of hutten bouwen. In de buurt van De Geele Bosch ligt het Kameleon eiland. Hier beleef je de avonturen van de “Schippers van de Kameleon”. Tot de opties behoord ook het huren van een bootje om de Friese meren te ontdekken.

Luxe safaritenten in Friesland

Bij De Geele Bosch in Friesland logeer je in één van de 11 luxe Safaritenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet en koud stromend water. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw.

Boerencamping in Friesland

FarmCamps De Geele Bosch ligt aan een rustige weg en de boerderij is omgeven door weilanden. Er is naast de luxe safaritenten ook een veld met 10 kampeerplaatsen waar je met je eigen kampeermiddel met de kinderen kunt genieten. Op loopafstand vind je de Tjonger, een vaart waar je kunt zwemmen en varen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor FarmCamps De Geele Bosch voor je op een rij gezet.

FarmCamps De Geele Bosch
Nederland Friesland Oldeholtwolde

Ottersweg 13, 8477 AG Oldeholtwolde

Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe