Alle foto's

FarmCamps De Kamperhoek

Op dit moderne akkerbouwbedrijf in Zeeland van Huub en Martine en hun 3 jonge zoons verveel je je geen moment. En vanuit dit unieke plekje in Zeeuws Vlaanderen ben je zo in België! Vol trots laten boer Huub en zijn zoons je hun loods vol grote landbouwmachines en tractoren zien waarmee de boer zijn 70 hectare akkers bewerkt. Boer Huub verbouwt o.a. bruine bonen, tarwe, aardappelen, uien, suikerbieten en maïs. Geniet hier van de weidse uitzichten over de akkers tot lekker zonnen op één van de dichtbij gelegen Westerschelde strandjes. Oh ja, bij eb is de kans heel erg groot dat je zeehondjes kunt spotten.

Glamping in Zeeland

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige dijk en is omgeven door weilanden en akkers. Op een paar honderd meter ligt een grote visvijver en op 5 km vind je de Westerschelde met heerlijke strandjes.

Luxe safaritenten en Barntenten

Bij FarmCamps Kamperhoek logeer je in één van de 20 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent, de nog luxere Lodgetent met eigen badkamer met douche en het HooyHuys voor de kids of in de luxe Barntent met eigen badkamer met ligbad, keuken met vaatwasser en Hooi Hooi Slaapzolder. De 10 Safaritenten staan op een eigen veld en kijken uit over de akkers. In het midden van het veld is het kampvuur waar boer Huub regelmatig een vuurtje stookt en graag een biertje drinkt. De 4 Lodgetenten en 4 Barntenten staan beiden op een mooi eigen veld met veel ruimte en dus privacy.

 

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor FarmCamps De Kamperhoek voor je op een rij gezet.

FarmCamps De Kamperhoek
Nederland Zeeland Vogelwaarde

Campensedijk 50, 4581 PW Vogelwaarde

Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe