Alle foto's

Luxe safaritent op de boerderij in Zeeland

Op de boerderij De Kamperhoek in Zeeland staan 10 luxe tenten met eigen toilet in de tent (douchen doe je in het moderne, verwarmde sanitair gebouw). De safaritenten staan op een eigen veldje en kijken uit over de akkers. In het midden van het veld is het kampvuur waar boer Huub twee keer per week een vuurtje stookt en graag een biertje drinkt. Naast een safaritent kun je uit de nog luxere Lodge-tent met eigen badkamer met douche en het HooyHuys voor de kids of in de luxe Barntent met eigen badkamer met ligbad, keuken met vaatwasser en Hooi Hooi Slaapzolder. De 4 Lodge-tenten en 6 Barntenten staan beiden op een mooi eigen veld met veel ruimte en dus privacy. Er zijn ook 2 velden waar mensen met eigen kampeermiddelen of in een trekkershut kunnen logeren.

Ruim ingerichte safaritenten met toilet

De luxe safaritent is ruim ingericht met een gezellige leefruimte, eigen toilet, keuken, koelkast, Lavazza Espressomachine en koud stromend water. Voor de kids is er een tot de nok toe gevulde Jumbo spellenkist. De Safaritent is er in een 4-persoons en een 6-persoons variant. Douchen doe je gratis in het verwarmde sanitairgebouw op de boerderij.

FarmCamps De Kamperhoek: rustig gelegen boerencamping

Deze FarmCamps boerderij in Vogelwaarde ligt aan een rustige dijk en is omgeven door weilanden en akkers. Op een paar honderd meter ligt een grote visvijver en op 5 km afstand de Westerschelde met heerlijke strandjes. Uit ervaring weten de eigenaren dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Zeeuws Vlaanderen van alles. Mooie dijkjes, de Westerschelde, leuke plaatsjes, de weidsheid van het polderlandschap en België binnen handbereik. Zeeuws-Vlaanderen is eigenlijk een landje apart: Nederlandse nuchterheid met een behoorlijke dosis Bourgondische gastvrije mentaliteit.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent op een boerderij voor je op een rij gezet.

Safaritent op een boerderij
Nederland Zeeland Vogelwaarde

Campensedijk 50, 4581 PW Vogelwaarde

Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe