Safaritent huren in Nederland, onze aanraders

Villatent

Villatent biedt je de charme van kamperen met de luxe van thuis. Een volledig ingerichte Villatent huren met of zonder sanitair?

EuroParcs

Slapen in een glamping tent, luxe en comfot? EuroParcs heeft meerdere vakantieparken waar je luxe safaritenten kunt

RCN Vakantieparken

Ontdek het glampinggevoel en verblijf in een compleet ingerichte safaritent op een RCN Vakantiepark in Nederland.

Landal

Op verschillende Landal vakantieparken liggen luxe safaritenten! Geniet samen met vrienden en familie van luxe kamperen.

BoerenBed

Safaritenten bij de boer? Op een BoerenBed verblijf je samen met het gezin in een ruim tenthuisje gelegen op een boerderij.

Roompot

Wil je luxe kamperen in Nederland? Maak kennis met het glampingaanbod van Roompot en geniet van het buitenleven in een safaritent.

Vodatent

Vodatent verhuurt volledig ingerichte safaritenten op meer dan 50 gezellige familiecampings verspreid over heel Nederland.

FarmCamps

Bij een FarmCamps boerderij logeer je bij de boer met vrienden, familie of collega’s in een luxe safaritent met eigen sanitair.

Ardoer

Op de campings en vakantieparken van Ardoer huur je unieke safaritenten en lodges, die comfort en kamperen combineren.

Natuurhuisje.nl

Combineer je verblijf in een safaritent met een vakantie in de natuur. Op Natuurhuisje.nl vind je een groot overzicht van safaritenten.

Huttopia

Voor eens een andere campingvakantie, kies uit de verschillende Huttopia accommodaties in Nederland voorzien van alle comfort.

TopParken

Bij TopParken kun je een stoere safaritent huren op een vakantiepark in Nederland. Een heus glampingavontuur, maar dan dicht bij huis!