Alle foto's

FarmCamps Breehees

Op dit gezellige, kleine paardenpension en boerderijcamping in Goirle te Nood-Brabant vlakbij een groot bos draait alles om pony’s en spelen. Hier kunnen de kids uren bezig zijn met de 18 lieve pony’s, ponyles krijgen van boerin Carolien of lekker spelen in de speeltuin. Je kunt ook op ‘safari’ naar het bos met Meneer de Boer, lekker BreeSjezen (op stap met de supermoderne elektrische step) met Superhuub of een kijkje nemen bij het ultramoderne melkveebedrijf van broer Ronny, 300 meter verderop.

Rustig gelegen tussen de weilanden

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige, doorgaande weg en is omgeven door weilanden, maisvelden en boerderijen. Op loopafstand vind je het mooie bos met leuke vennetjes en een mooi landhuis. Tussen Goirle en de Belgische grens ligt een mooi en groot bos. Op nog geen 300m afstand van dit gave bos, een paar kilometer buiten Goirle, ligt dit leuke en gezellige paardenpension met camping en recreatie appartementen.

Lekker eten en drinken

Dat Brabanders echte Bourgondiërs zijn mag ook wel gezegd worden. Broer William heeft een eigen restaurant in het nabij gelegen dorpje Riel. En op de boerderij zelf vind je een heerlijk eetcafé met overdekt boerderijterras en uitgebreide menukaart. Geniet van een kop koffie, koud glas bier of versgebakken frietjes met een groot stuk vlees van de buitengrill, terwijl de kids spelen in de spiksplinternieuwe speeltuin.

Glamping in Noord-Brabant

Bij Boerderijcamping Breehees kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw. De 4 luxe Ranchtenten hebben de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast de tent. De 8 nog luxere Lodgetenten hebben een badkamer in de tent.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor FarmCamps Breehees voor je op een rij gezet.

FarmCamps Breehees
Nederland Noord-Brabant Goirle

Breehees 6, 5051 DD Goirle

Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe