Alle foto's

Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene velden van Brabant. De camping beschikt over een water- en speelvijver en een heerlijk zwembad, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Op de camping vind je een kinderboerderij met herten, pony’s, zwijnen, konijnen en geiten. Daarnaast kun je er genieten van een bowlingbaan, een midgetgolfbaan en 15 verschillende speeltuinen. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met activiteiten voor jong en oud. Bij het restaurant kun je een lekker hapje eten.

Luxe Lodgetent Pauw

Luxe Lodgetent Pauw is de ultieme combinatie tussen kamperen en luxe. In deze glamingtent heb je beschikking over een televisie, verwarming, stromend warm en koud water, badkamer met douche en toilet, een ruime leefkeuken, een woonkamer met ruime zithoek en grote eettafel en drie slaapvertrekken, waarvan één bedstee. Ook buiten de tent is het volop genieten. Aan de Luxe Lodgetent vind je een veranda met een comfortabele hoekbank en ligstoel. Er is ruimte voor één auto naast de accommodatie.

Geniet van de groene omgeving

Vakantiepark Dierenbos bevindt zich in de groene velden en bossen van Brabant. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen en genieten van de rust. Daarnaast kun je er leuke uitstapjes maken naar de steden Den Bosch en Oss.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Luxe Lodgetent Dierenbos voor je op een rij gezet.

Luxe Lodgetent Dierenbos
Nederland Noord-Brabant 's-Hertogenbosch Vinkel

Vinkeloord 1, 5382 JX Vinkel

Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe