Alle foto's

FarmCamps BoeBaDoe

FarmCamps boerderij BoeBaDoe in Beringe is een kindvriendelijke boerderijcamping in Limburg met luxe barn-, lodge-, ranch- en safaritenten te huur. Op de melkveehouderij ontmoet je niet de koeien van boer Bart en boerin Floor. Samen hebben zij de traditionele melkveehouderij omgetoverd tot een leuke, leerzame en gezellige doe-boerderij. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen en leren over het leven op de boerderij. En met slechts 8 luxe tenten is dit een gezellig en kleinschalig erf waar je ongetwijfeld heerlijk gaat genieten. Op deze FarmCamps boerderij geniet je gegarandeerd van de rust en ruimte. Er zijn 8 luxe tenten, dus druk zal het nooit worden. De boerderij ligt in een agrarisch gebied aan een rustige weg.

Overnachten in een (luxe) glampingtent

Bij BoeBaDoe logeer je in één van de 8 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Safaritent met toilet in de tent (douchen doe je in het sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Lodgetent en Barntent met badkamer in de tent. De 4-persoons Barntent bij BoeBaDoe heeft in tegenstelling tot de 6-persoons Barntent géén Hooi Hooi Slaapzolder in de tent, maar doet verder qua comfort en extra’s niet onder voor de 6-persoons versie.

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Jouw boerenavontuur op FarmCamps BoeBaDoe is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Bart en boerin Floor persoonlijk voor. Met boer Bart ga je de koeien melken en de kalfjes voeren. Ook de geiten, varkentjes, pony’s en andere dieren moeten natuurlijk verzorgd worden. Daar kan boerin Floor je hulp goed bij gebruiken. En ben je net als boerin Floor gek van pony’s, dan is er zelfs de mogelijkheid om rijles te nemen in de buitenbak. Houd je meer van spelen dan kom je op dit erf ook zeker aan je trekken. Er is een “Leef je uit weide” waar je naar hartenlust kunt klimmen en klauteren, trampoline springen, glijden, spelen met zand en water, op de skelters kunt crossen of lekker kliederen in de modderkeuken. In de knuffeltipi wonen meerdere cavia’s en konijnen die graag verwend en geknuffeld worden.

Omgeving van FarmCamps BoeBaDoe

Mocht je tijdens je verblijf op boerderij BoeBaDoe toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit nog vrij ongerepte stukje Noord-Limburg, het land van Peel en Maas, van alles. Ingeklemd tussen de rivier de Maas en het nationaal park De Groote Peel, kun je eigenlijk twee kanten op. De leuke (kasteel)dorpjes langs de drukbevaren rivier de Maas bezoeken, of struinen door de natuur van De Groote Peel. De steden Venlo, Roermond en Weert liggen allemaal op zo’n 20 minuten rijden maar voor de boodschappen of om te winkelen kun je naar Panningen op een paar kilometer van de boerderij. OP 15 minuten rijden van de boerderij ligt Toverland. Of je nou voor de snelle achtbanen komt, zoals Troy, de spetterende waterattracties, zoals de Backstroke, of vanwege de betoverende sfeer, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magische dag.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent in Beringe voor je op een rij gezet.

Safaritent in Beringe
Nederland Limburg Beringe

Haambergweg 14, 5986 NX Beringe

Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe