Alle foto's

Verblijf in een Savanne Lodge Plus

Op Vakantiepark Beekse Bergen kun je een prachtige Savanne Lodge Plus huren. De lodge is voor maximaal 8 personen en is erg stijlvol ingericht. Je kunt er een grote keuken vinden, die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast heeft de lodge een grote badkamer met douche, bad en sauna. Er is een terras met grote tafel, waar je lekker buiten kan eten. Het huisje heeft 4 slaapkamers. Vanaf de veranda van het huisje heb je uitzicht op de dieren.

Beekse Bergen

Beekse Bergen is een prachtig vakantiepark gelegen in Brabant. Het vakantiepark ligt direct naast het safaripark Beekse bergen, een leuke dierentuin, waar je op safari kunt gaan met de auto of te voet. Het vakantiepark bestaat uit een gedeelte met huisjes en kampeerplaatsen en uit een safariresort. Het safariresort ligt in het safaripark en je slaapt er dus letterlijk tussen de giraffen en zebra’s. Vanuit de huisjes kun je de dieren bewonderen en genieten van de mooie natuur. Daarnaast vind je er een overdekt zwembad, bowlingbanen en lekkere restaurants.

Vakantiepark in Brabant

Vanaf het vakantiepark en het safariresort heb je onbeperkt toegang tot het safaripark. In het park kun je de mooiste dieren zien en genieten van veel leuke speeltuinen en activiteiten. Daarnaast ligt Beekse Bergen midden in Brabant en vlakbij de leuke stad Tilburg. In de omgeving vind je veel bossen, waar je heerlijk kunt wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Savanne Lodge Beekse Bergen voor je op een rij gezet.

Savanne Lodge Beekse Bergen
Nederland Noord-Brabant Hilvarenbeek

Beekse Bergen, 5081 XX Hilvarenbeek

Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe