Alle foto's

FarmCamps Vorstenbosch

FarmCamps boerderij Vorstenbosch in Vorstenbosch is een kindvriendelijke boerderijcamping in Noord-Brabant met luxe barn- en ranchtenten te huur. Op de boerderij van boer Willem-Mathijs, boerin Anne en hun 2 kids Evi en Nina maak je kennis met de wondere wereld van de alpaca. Op dit moment bestaat hun kudde uit meer dan 60 alpaca’s, en ieder jaar komen er nieuwe alpacaveulens bij. Je hebt dus een grote kans dat er eentje geboren wordt tijdens jullie verblijf op de boerderijcamping! Overnacht in één van de 5 luxe safaritenten en beleef een heerlijke vakantie in eigen land.

Overnachten in een (luxe) barntent

Bij FarmCamps Vorstenbosch kies je uit 2 verschillende luxe tenten. Ga je voor één van de 4 Ranchtenten met unieke Hooi Hooi Badtrailer naast je tent. Of kies je voor de luxe Barntenten met eigen badkamer met ligbad, een grote luxe keuken met vaatwasmachine en de Hooi Hooi Slaapzolder? De 15 luxe tenten staan speels opgesteld over een gezellig veld met veel ruimte en privacy én uitzicht op de alpacaweides.

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Jouw boerenavontuur op FarmCamps Vorstenbosch is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Willem-Mathijs, boerin Anne en hun gezellige team persoonlijk voor. Zo kun je iedere dag helpen met het voeren van de alpaca’s en het verzorgen van de knuffelkonijnen. Onder begeleiding ga je knutselen met de zachtste alpacawol die je ooit gevoeld hebt! Hou je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen of kliederen in de modderkeuken. Alles kan en mag!

Omgeving van FarmCamps Vorstenbosch

Mocht je tijdens het verblijf op de Vorstenbosch toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt het Groene Hart van alles. Mooie Zuid-Hollandse dorpjes, veel water om te varen en te vissen en grote steden binnen handbereik. Op 30 minuten rijden van de boerderijcamping vind je het Archeon in Alphen aan den Rijn, Avonturenboerderij Molenwaard, Diergaarde Blijdorp en de stad Gouda is zeker ook een bezoekje waard! Zin in een dagje strand? Op een kwartiertje rijden van de boerderij vind je BillyBird Park Hemelrijk in Volkel waar je lekker op het strand kan liggen zonnen of kunt zwemmen in de zwemplas. Op 5 kilometer van de boerderij kun je bij de Kildonkse molen een tochtje maken op een fluisterboot over de rivier Aa. Tenslotte vind je op 5 minuten van de boerderij het Klimpark Uden en speelparadijs Hullie.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent in Vorstenbosch voor je op een rij gezet.

Safaritent in Vorstenbosch
Nederland Noord-Brabant Bernheze Vorstenbosch

Leeghandseweg 10a, 5476 VD Vorstenbosch

Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe