Alle foto's

Safaritent voor 5 personen

Ga luxe kamperen in deze safaritent op De Lemeler Esch Natuurcamping in het dorp Lemele, in gemeente Ommen. De comfortabele tent in de prachtige natuur van Overijssel is geschikt voor maximaal 5 personen en heeft twee slaapruimtes met in totaal 5 bedden. Daarnaast is de safairitent voorzien van een keukenblok en een ruime veranda met steigerhouten meubelen. De sanitaire voorzieningen zijn te vinden in het nabijgelegen sanitairgebouw. Verder kun je in de tent gebruikmaken van gratis wifi. Al met al geniet je tijdens een verblijf in deze safaritent genieten van het comfort van thuis in een rustieke omgeving.

De Lemeler Esch Natuurcamping

De Lemeler Esch Natuurcamping  is een middelgrote eigentijdse camping, met in de achtertuin de Lemeler- en Archemerberg. De camping heeft zowel kampeerplaatsen als comfortabele accommodaties. In het voor- en naseizoen biedt De Lemeler Esch Natuurcamping volop rust en ruimte midden in de natuur, terwijl de camping in de vakantieperiodes ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Je vindt er faciliteiten zoals een buitenzwembad, restaurant en ondiepe speelvijver.

Vakantie in Overijssel

In de omgeving van de camping is van alles te beleven. Zo kun je prachtige fietstochten en wandelingen maken in de diverse natuur. Met kinderen kun je een bezoek brengen aan attractiepark Hellendoorn of een kinderboerderij in de buurt. Ben je een cultuurliefhebber? Dan is een uitstapje te maken naar het nabijgelegen Zwolle een aanrader. Voor ieder wat wils dus!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent op De Lemeler Esch Natuurcamping voor je op een rij gezet.

Safaritent op De Lemeler Esch Natuurcamping
Nederland Overijssel Ommen Lemele

Lemelerweg 16, 8148 PC Lemele

Duits, Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe