Alle foto's

Luxe trekkershut voor 4 personen

De luxe Trek-In trekkersshut op De Lemeler Esch Natuurcamping op Lemele, in gemeente Omme, is geschikt voor maximaal 4 personen. De hut in Overijssel is volledig gebouwd van gerecycled en duurzaam materiaal. Met twee ruimtes voorzien van bedstee, een volledig uitgeruste keuken en een eigen douche en toilet, geniet je van alle comfort te midden van de natuur. Daarbij zorgen de grote ramen en het weidse uitzicht voor een gevoel van vrijheid en ruimte. Beleef een bijzondere vakantie in deze duurzame accommodatie, waar luxe en natuur harmonieus samenkomen.

De Lemeler Esch Natuurcamping

De Lemeler Esch Natuurcamping  is een middelgrote eigentijdse camping, met in de achtertuin de Lemeler- en Archemerberg. De camping heeft zowel kampeerplaatsen als comfortabele accommodaties. In het voor- en naseizoen biedt De Lemeler Esch Natuurcamping volop rust en ruimte midden in de natuur, terwijl de camping in de vakantieperiodes ook zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Je vindt er faciliteiten zoals een buitenzwembad, restaurant en ondiepe speelvijver.

Vakantie in Overijssel

In de omgeving van de camping is van alles te beleven. Zo kun je prachtige fietstochten en wandelingen maken in de diverse natuur. Met kinderen kun je een bezoek brengen aan attractiepark Hellendoorn of een kinderboerderij in de buurt. Ben je een cultuurliefhebber? Dan is een uitstapje te maken naar het nabijgelegen Zwolle een aanrader. Voor ieder wat wils dus!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Luxe trekkershut op De Lemeler Esch Natuurcamping voor je op een rij gezet.

Luxe trekkershut op De Lemeler Esch Natuurcamping
Nederland Overijssel Ommen Lemele

Lemelerweg 16, 8148 PC Lemele

Duits, Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe