Alle foto's

Luxe ingerichte tent

In deze luxe ingerichte tent op Kampeerterrein Woud, in Den Burg op Texel, kun je comfortabel kamperen in een prachtige bosrijke omgeving. De tent is erg ruim en beschikt over een gezellige woonkamer met een zithoek en eethoek. De open keuken is voorzien van een spoelbak met warm en koud stromend water en een koelkast. Er zijn twee slaapruimtes, die afsluitbaar zijn met grote houten schuifdeuren. Het sanitair paviljoen bevindt zich naast de tent. Daarnaast heeft de tent een terras onder de overkapping, waar je kunt genieten van de natuurlijke omgeving. Al met heeft deze accommodatie alles wat je nodig hebt voor een luxe kampeerervaring.

Kampeerterrein Woud

Op Kampeerterrein Woud kun je gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Zo kun je er fietsen huren en de mooie omgeving van Texel verkennen. Ook zijn er verschillende sportfaciliteiten en is er een speeltuin voor kinderen. Verder zijn er handige voorzieningen zoals wifi, een parkeerterrein en een laadpaal voor auto’s.

In de omgeving

Gelegen in het weelderige bosgebied van De Dennen aan de westkant van Texel, biedt Kampeerterrein Woud een betoverende omgeving voor natuurliefhebbers en avonturiers. De camping ligt op drie kilometer afstand van het bruisende Den Burg en op een steenworp afstand van Nationaal Park De Texelse Duinen, waardoor je met slechts tien minuten fietsen het uitgestrekte Noordzeestrand bereikt. Verder liggen er in de buurt van Kampeerterrein Woud prachtige fiets-, wandel- en ruiterpaden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Luxe ingerichte tent op Texel in het bos voor je op een rij gezet.

Luxe ingerichte tent op Texel in het bos
Nederland Noord-Holland Texel Den Burg

Rozendijk 38, 1791 PE Den Burg

Duits, Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe