Alle foto's

Luxe ingerichte tent

Op het schilderachtige Kampeerterrein Woud in Den Burg op Texel, biedt deze luxe ingerichte tent een verfijnde en comfortabele kampeerervaring voor maximaal 5 personen. De sfeervolle tent verwelkomt je met een ruime zithoek compleet met tv en een gezellige eethoek, terwijl de open keuken uitgerust is met moderne gemakken zoals een spoelbak met warm en koud water en een koelkast. Met twee afsluitbare slaapruimtes, via grote houten schuifdeuren, biedt de tent privacy en rust. De kers op de taart is de eigen badkamer met douche en toilet, waardoor je kunt genieten van het gemak van thuis te midden van de prachtige natuur. Bovendien beschikt de tent over een terras onder de overkapping, ideaal om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Kampeerterrein Woud

Op Kampeerterrein Woud kun je gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Zo kun je er fietsen huren en de mooie omgeving van Texel verkennen. Ook zijn er verschillende sportfaciliteiten en is er een speeltuin voor kinderen. Verder zijn er handige voorzieningen zoals wifi, een parkeerterrein en een laadpaal voor auto’s.

In de omgeving

Gelegen in het weelderige bosgebied van De Dennen aan de westkant van Texel, biedt Kampeerterrein Woud een betoverende omgeving voor natuurliefhebbers en avonturiers. De camping ligt op drie kilometer afstand van het bruisende Den Burg en op een steenworp afstand van Nationaal Park De Texelse Duinen, waardoor je met slechts tien minuten fietsen het uitgestrekte Noordzeestrand bereikt. Verder liggen er in de buurt van Kampeerterrein Woud prachtige fiets-, wandel- en ruiterpaden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Luxe ingerichte tent op Texel met eigen badkamer voor je op een rij gezet.

Luxe ingerichte tent op Texel met eigen badkamer
Nederland Noord-Holland Texel Den Burg

Rozendijk 38, 1791 PE Den Burg

Duits, Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe