Alle foto's

Vodatent Vakantiepark Drentse Weelde

Vodatent Vakantiepark Drentse Weelde is een kindvriendelijke camping met zwemvijver, gelegen aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Op de familiecamping in Drenthe kun je helemaal tot rust komen midden in de natuur. Vanaf de camping wandel je zo de bossen in en ontdek je het verrassende landschap van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Jong en oud genieten van de grote zwemvijver op de camping. Lekker ronddobberen op een luchtbed, relaxen op het strand of spelen op de speeltoestellen. Lukt het jouw om met het trekvlot de overkant van de vijver te bereiken? In het hoogseizoen en met Pinksteren is er een animatieteam aanwezig dat allerlei leuke activiteiten organiseert, zoals strandspellen, spooktochten en avondshows. Heb je een keertje geen zin om te koken, dan kun je terecht in het parkrestaurant. Hier kun je eveneens terecht voor verse broodjes, een lunch, borrel of koffie met gebak.

Safaritent huren in Drenthe

Op Vakantiepark Drentse Weelde vind je twee typen safaritenten, de ene geschikt voor maximaal 4 personen en de ander geschikt voor maximaal 6 personen. Alle safaritenten hebben een terras met luifel en een badkamer met toilet, wastafel en douche. Ze hebben een compleet ingerichte keuken, zodat je lekker kunt koken. Het vierpits thermisch beveiligd gastoestel staat op wielen en kun je verplaatsen, zodat je gezellig buiten kunt koken.

Glamping in de natuur van Drenthe

Beleef de rust en de natuur van Drenthe vanuit je safaritent op Vakantieparkpark Drentse Weelde. De camping ligt verscholen in het bos en is de ideale uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandelroutes door de natuur. Ontdek de ruim 6.000 hectare aan bos, heide en zandverstuivingen in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier kun je naar hartenlust wandelen en fietsen. De natuurgebieden in Drenthe zijn ideaal voor mountainbikeritjes. Bijna nergens anders vind je zo veel verschillende fietsroutes als in Drenthe. Heb je even genoeg gefietst? Maak dan een cultureel uitstapje naar de Hunebedden of het Gevangenismuseum. Een bezoek aan WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is ook een aanrader.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent Drentse Weelde voor je op een rij gezet.

Safaritent Drentse Weelde
Nederland Drenthe Hoogersmilde
Duits, Engels, Nederlands
begin april - eind oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe