Alle foto's

Camping Hof van Kolham

Hof van Kolham is een minicamping in een groene, harmonieuze omgeving in Groningen. Je kunt er verblijven in een Vodatent safaritent geschikt voor maximaal 6 personen en genieten van een rustige vakantie in de natuur. De camping beschikt over eenvoudige, maar goede voorzieningen. Zo is er een goed verzorgd sanitair gebouw met toiletten, douches en afwasgelegenheid. Daarnaast kun je bij de camping kano’s en fietsen huren om de omgeving te ontdekken. Voor een hapje of een drankje is er een horecagelegenheid met terras. Het is de ideale plek om bij te komen na een fiets- of wandeltocht in de omgeving.

Safaritent voor 6 personen

Op de minicamping is een ingerichte safaritent voor maximaal 6 personen te huur. Je beleeft hier het gevoel van kamperen in de natuur, maar dan nét iets luxer. De tent is uitgerust met een compleet ingerichte keuken, twee slaapcabines en een terras met luifel. Er is een tuinset en de keuken staat op wieltjes, zodat deze naar buiten te verplaatsen is. Zo kan je bij mooi weer lekker buiten kokkerellen. In één van de slaapcabines staat een tweepersoonsbed en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden. Hierdoor is de tent ideaal voor gezinnen met kinderen. Natuurlijk kan je ook gewoon gezellig met z’n tweetjes komen en de tweede slaapcabine gebruiken als opbergruimte. Of laat de kleinkinderen gezellig langskomen. Heb je een hond, dan mag die ook gezellig mee, want huisdieren zijn toegestaan in deze tent.

De omgeving van Camping Hof van Kolham

De camping grenst direct aan het natuurgebied ’t Roegwold, waar je een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk vindt. Het gebied is zeer verrassend door de afwisseling van open water, graslanden, moerassen, ruige natuur, rust en weidse uitzichten. Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen het hier fantastisch vinden. Wil je een dagje de reuring opzoeken? Dan is een uitstapje naar Groningen-stad zo gemaakt. De stad ligt namelijk op slechts 20 minuten rijden van Hof van Kolham.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Vodatent Camping Hof van Kolham voor je op een rij gezet.

Vodatent Camping Hof van Kolham
Nederland Groningen Midden-Groningen Kolham

Hoofdweg 137, 9615 AC Kolham

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe