Alle foto's

Camping de Noorde

Camping de Noorde is een kleinschalige camping gelegen op het platteland in Overijssel. De camping heeft slechts 10 kampeerplaatsen en is ideaal voor rustzoekers. Je vindt er een ruim sanitair gebouw en kunt er een safaritent huren. Je vindt er fijne faciliteiten zoals een recreatieruimte, tafeltennistafel en speeltuin. Ook kun je er gebruik maken van gratis WiFi.

Safaritent op Camping de Noorde

Op Camping de Noorde kun je naast kamperen ook overnachten in een comfortabele safaritent van Vodatent. De safaritent is sfeervol ingericht en geschikt voor 6 personen. Je vindt er twee slaapcabines, een heerlijk terras met luifel en een compleet ingerichte keuken.

Ontdek de omgeving van Camping de Noorde

Vodatent Camping de Noorde bevindt zich op het platteland in Overijssel, vlak bij het dorp Zwartsluis. De directe omgeving leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. De wandelpaden Christoffelpad en Jabikspad lopen voor de camping langs en zijn zeker de moeite waard. Verder kun je er leuke uitstapjes maken naar steden zoals Hasselt en Giethoorn.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent in Zwartsluis voor je op een rij gezet.

Safaritent in Zwartsluis
Nederland Overijssel Zwartsluis

Oppen Swolle 25, 8064 PZ Zwartsluis

Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe