Alle foto's

Safaritent Rozenberg

Volledig ingerichte 6-persoons sfeervolle safaritent, waarvan er vijf bij elkaar op een eigen veldje staan. De wanden en meubels zijn gemaakt van stoer steigerhout. Je beleeft het echte kampeergevoel in deze luxe tenten.

RCN het Grote Bos

RCN het Grote Bos is een gunstig gelegen groene camping met zwembad in bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug. Het landschap van de camping is glooiend en grenst aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De bossen gaan over in fruitteeltgebieden en rivierlandschappen. Zoek je graag de gezelligheid op, dan is een plaats op een van onze speels ingedeelde kampeervelden misschien iets voor jou. Hier maak je makkelijk contact met andere kampeerders en heb je toch voldoende ruimte. Het Grote Bos heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing creëert privacy en een perfecte balans tussen schaduw en zon. Je hebt genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of te spelen. Het is mogelijk een sfeervol vakantiehuisje te huren op de Utrechtse Heuvelrug. RCN het Grote Bos biedt meerdere verhuuropties, zoals een stacaravan, een safaritent of een sfeervolle bungalow. Hoe jouw gezelschap er ook uitziet, met de ruime keuze aan accommodaties is een verblijf op maat altijd mogelijk. De Utrechtse Heuvelrug is een afwisselend gebied, waar verschillende typen kampeerders hun buitenvakantie vieren.

Vakantieplezier voor iedereen

Op het Grote Bos staan natuurbeleving en gezelligheid voorop. Op het park was voor onze kinderen veel te doen. RCN het Grote Bos zal je verrassen met de vele leuke faciliteiten voor recreatie en sportieve activiteiten. Kinderen vervelen zich hier geen moment, ze komen eerder tijd tekort. Ook voor jongeren en volwassen gasten valt er veel te doen, alles tegen het prachtige natuurlijke decor van een voormalig landgoed. Op de camping kun je zwemmen, spelen, sporten en vriendjes maken. De brasserie met terras serveert lekkere gerechten en n de snackbar kun je kleine snacks afhalen. Van april tot september organiseert het recreatieteam in de weekenden en de schoolvakanties allerlei activiteiten voor de kinderen, zoals knutselen, sport en spel, peuterpret, speur- en spooktochten.

Van fietskamperen tot comfortplaats

Zoek je graag de gezelligheid op, dan is een plaats op een van onze speels ingedeelde kampeervelden misschien iets voor jou. Hier maak je makkelijk contact met andere kampeerders en heb je toch voldoende ruimte. Het Grote Bos heeft speciale plekken voor fietskampeerders en comfortplaatsen met eigen wateraansluiting en -afvoer. De natuurlijke begroeiing creëert privacy en een perfecte balans tussen schaduw en zon. Je hebt genoeg beschutting en voldoende zon om te ontspannen of te spelen.

Simpel of luxe, altijd comfortabel

Op het Grote Bos zijn verschillende verhuurmogelijkheden. Voor ieder gezelschap biedt de camping een verblijf op maat. Wie de tentharingen liever links laat liggen, huurt op het park gemakkelijk een eenvoudige, maar comfortabele stacaravan. De vrijstaande bungalows zijn geschikt voor gezelschappen van twee tot zeven personen. Naast het formaat variëren de huisjes ook in mogelijkheden, luxe en faciliteiten. De meest eenvoudige modellen hebben een open keuken, comfortabele boxsprings en een gescheiden douche- en toiletruimte. Veel bungalows hebben een vaatwasmachine. Heb je liever een vakantiehuis met nog meer luxe, ook dan zijn er genoeg opties. Een van onze 6-persoons modellen heeft een ruime entresol speelzolder. De gezellige Sparrendaal bungalow, geheel in Finse stijl, heeft zelfs een eigen sauna. Wil je het echte kampeergevoel beleven, maar tegelijkertijd ook de luxe van een accommodatie? Dan kun je kiezen voor een van onze sfeervolle safaritenten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Sfeervolle Safaritent op de Utrechtse Heuvelrug voor je op een rij gezet.

Sfeervolle Safaritent op de Utrechtse Heuvelrug
Nederland Utrecht Doorn

Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn

Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe