Alle foto's

Fleur Stables, glamping Noord-Holland

Welkom bij FarmCamps boerderij Fleur Stables, paardenpension in Oudesluis, Noord-Holland. FarmCamps Fleur Stables is een leuke boerderijcamping met glamping accommodaties. Op dit paardenpension “wonen” 50 paarden en pony’s en het ligt op nog geen 10 km van de bekende Noord-Hollandse badplaats Callantsoog. Je kunt helpen in de paardenstallen, paardrijden, en pony’s verzorgen. Ook kun je konijntjes, lammetjes en geitjes aaien en verzorgen. De camping ligt aan een sloot waar je kunt vissen of varen.

Ponydiploma halen

En kinderen die graag een keer kennis willen maken met paardrijden kunnen hier hun Ponydiploma halen. In een aantal korte lessen leren ze van instructrice Thirza alles over het verzorgen en berijden van een pony. Trots zullen ze aan het eind van de vakantie aan jullie laten zien wat ze hebben geleerd. Heb je al voldoende rijervaring, dan kun je bij Fleur Stables ook je “eigen” verzorgpony boeken.

Overnachten in een (luxe) safaritent

Bij FarmCamps Fleur Stables logeer je in één van de 8 luxe Safaritenten of de 6 luxe Ranchtenten met de super gave Hooi Hooi Badtrailer naast je tent. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een toilet in de tent. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. Als je kiest voor de Ranchtent dan heb je je eigen privé badkamer naast je tent en uiteraard ook een toilet in de tent. Luxer kun je het niet krijgen!

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Jan en boerin Saskia persoonlijk voor. Op deze boerderij draait bijna alles om paarden. Hier weten ze alles over paarden en kun je altijd helpen met het verzorgen van de paarden en pony’s. En natuurlijk kun je tijdens je vakantie ook een keer een ritje op één van hun lieve pony’s maken. Boer Jan leert je hoe je de schapen, geitjes, konijnen en kippen moet verzorgen. En samen met boerin Saskia ga je creatief aan de slag met een hoefijzer.

Omgeving van FarmCamps Fleur Stables

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige weg langs een mooie vaart waar je in kunt varen en zwemmen. Rondom de boerderij zie je de paarden en de schapen grazen in de wei of boer Jan op zijn trekker rondrijden om het gras te maaien. In de omgeving vind je het strand van Callantsoog en de Klimvallei in het bos bij Den Helder. Bezoek het leuke attractiepark de Goudvis in St Maartenszee of het dierenpark landgoed Hoenderdaell.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent in Oudesluis voor je op een rij gezet.

Safaritent in Oudesluis
Nederland Noord-Holland Oudesluis

Grote Sloot 483A, 1757 LR Oudesluis

Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe