Alle foto's

Glamping op Camping de Zandput

Bent u op zoek naar een unieke kampeerervaring? Probeer dan eens de populaire trend glamping, oftewel glamourous camping. In onze luxe Safaritenten combineert u het echte kampeergevoel met het comfort van een bungalow. Word wakker in een comfortabel bed, maak een heerlijk ontbijtje in de compleet uitgeruste keuken en geniet aan de tuintafel van de schitterende ochtendzon… De ideale vakantie voor kampeerders die van een beetje extra luxe houden. Op Camping De Zandput staan drie verschillende soorten safaritenten. Je kunt safaritenten voor 4,6 of 8 personen huren.

Camping De Zandput

Camping De Zandput is een grote familiecamping gelegen naast een natuurgebied en vlakbij de kust van Zeeland. Op de camping kun je kamperen met je tent, caravan en camper. Het is daarnaast ook mogelijk om safaritenten te huren. Op de camping kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin, een balletje trappen op het sportveld of tijdens een potje tafeltennis. In de maanden juli en augustus organiseert het animatieteam leuke activiteiten. Voor een lekkere snack en drinken kun je terecht bij de snackbar en het eetcafé. De nodige boodschappen kun je halen bij de campingsupermarkt. Overige voorzieningen: gratis WiFi, fietsverhuur, wasserette en oplaadpunt elektrische auto(‘s). Honden zijn toegestaan.

Bezienswaardigheden in Zeeland

Middelburg is de prachtige hoofdstad van Zeeland. In het centrum kun je genieten van pittoreske kanalen, gezellige straatjes en en leuke pleinen. Andere leuke steden die het waard zijn om te bezoeken zijn Vlissingen, Sluis en Zierikzee. In Zeeland kun je ook verschillende mooie vuurtorens vinden. Eén van de mooiste vuurtorens is de toren in Westkapelle. Deze vuurtoren is erg bijzonder doordat de stenen toren oorspronkelijk deel uitmaakte van een Gotische kerk. Tussen Oostkapelle en Domburg ligt het Natuurreservaat de Manteling. Het reservaat wordt gekenmerkt door groene bossen, uitgestrekte duinen en pittoreske zandpaadjes. Je kunt er een prachtige wandeling maken, waarbij je onderweg herten, vogels en Schotse hooglanders kunt spotten. Met 650 kilometer aan Zeeuwse kustlijn, mag een dagje strand niet ontbreken aan je vakantie. Enkele van de bekendste stranden in de provincie zijn het Banjaardstrand in Kamperland, Breezand in Vrouwenpolder, De Hoge Hilt in Zoutelande en Badstrand in Domburg.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent in de Zeeuwse duinen voor je op een rij gezet.

Safaritent in de Zeeuwse duinen
Nederland Zeeland Veere Vrouwenpolder

Vroondijk 9, 4354 NN Vrouwenpolder (Nederland)

Duits, Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe