Alle foto's

Safaritent aan het Wolderwijd

Wil je in de natuur kamperen, maar heb je geen eigen tent dan is deze vrijstaande, stoere Safaritent op RCN Zeewolde precies wat je zoekt, als je houdt van comfortabel kamperen. Het gezellige en warme interieur van de tent zorgt voor een unieke kampeerbeleving aan het Wolderwijd in Flevoland.

Safaritent de Zwaluw

De Safaritent is voor geschikt voor 7 personen. Ingericht met een steigerhouten keuken, een gezellige woonkamer met een loungebank waar je in kunt relaxen en een grote eettafel waar je met z’n allen kan eten. Er is een twee persoons hemelbed, voor de kinderen een bedstee en nog een stapelbed. Er is geen toilet en badkamer aanwezig. Je kunt uiteraard gratis gebruikmaken van het nabij gelegen sanitairgebouw. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten op de veranda, die op het noord/oosten gelegen is en een picknicktafel heeft. Door de ruime overkapping kun je ook bij iets minder weer toch buiten zitten.

Vakantiepark RCN Zeewolde

Het vakantiepark RCN Zeewolde ligt aan het Veluwemeer in Flevoland. Op het park vind je een combinatie van bos en strand met zwemgelegenheid. Trek een baantje in het overdekte zwembad of daag jezelf uit door een surf- of zeilles te boeken op het park. Het water op kan in de sloepen of loungeboten die je kunt huren. Sportievelingen kunnen hun energie kwijt op het sportveld met faciliteiten voor volleybal, basketbal, tennis, tafeltennis, boogschieten of jeu de boules. Op het vakantiepark is tevens horeca en een snackbar aanwezig.

Glamping in Zeewolde

In de omgeving is volop natuur, toeristische attracties en cultuur te beleven. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Het Horsterwold en de Oostvaardersplassen. Aan de overkant van het meer ben je zo op de Veluwe, bereikbaar via Harderwijk of Zeewolde.

Bijzonder overnachten

Prijs vanaf € 258,- voor een lang weekend. De prijs is exclusief bijkomende kosten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent de Zwaluw voor je op een rij gezet.

Safaritent de Zwaluw
Nederland Flevoland Zeewolde

RCN Zeewolde, 3896 LT Zeewolde, Nederland

Duits, Engels, Nederlands

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe