Alle foto's

Verblijf in een safaritent

Op Ardoer Camping De Haeghehorst kun je een fijne safaritent huren. De safaritent woods biedt plaats voor maximaal 6 personen. De tenten staan tussen de bomen en je hebt er een mooi uitzicht vanaf de veranda. Op de veranda geniet je van een picknicktafel en bank en in de tent vind je een eigen badkamer en keuken.

Ardoer Camping De Haeghehorst

Ardoer Camping De Haeghehorst is een gezellige familiecamping gelegen in de Veluwe, bij het Veluwemeer en de Wolderwijd. De camping beschikt over een leuk zwemparadijs met glijbanen, een binnen- en buitenbad en een kleuterbad. Daarnaast kun je er genieten van speeltuinen, een game corner, een waterspeeltuin en recreatieruimte, waar de kinderen zich kunnen uitleven. Bij de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Je kunt een hapje eten bij de snackbar en het eetcafé.

Geniet van de groene omgeving

Ardoer Camping De Haeghehorst bevindt zich in het noorden van de Veluwe. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. Daarnaast ligt de camping op enkele kilometers van het Wolderwijd en het Veluwemeer. In de omgeving vind je leuke stadjes zoals Harderwijk, Putten en Ermelo.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent Woods voor je op een rij gezet.

Safaritent Woods
Nederland Gelderland Ermelo

Fazantlaan 4, 3852 AM Ermelo

Engels, Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe