Alle foto's

FarmCamps Stolkse Weide

FarmCamps Stolkse Weide is een kindvriendelijke boerderijcamping in Stolwijk in Zuid-Holland met luxe lodge- en safaritenten te huur. De melkveeboerderij ligt in het mooie polderlandschap vlakbij Gouda. Boer Wilco en boerin Durkje en hun 2 jonge kinderen heten je van harte welkom op hun boerderij Stolkse Weide. Het grote erf biedt alle ruimte aan kids om uren te spelen en met de dieren bezig te zijn. Vanaf je tent kijk je uit over de weilanden met de vele slootjes en zie je alleen maar grazende koeien, schapen en de weidevogels. En terwijl jullie genieten van de rust, zijn de kids urenlang aan het spelen in de mega gave Water Pret Weide.

Overnachten in een (luxe) lodge- of safaritent

Bij FarmCamps boerderij Stolkse Weide logeer je in één van de 10 luxe Safaritenten of de 10 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het sanitair gebouw. En als je net dat beetje extra luxe wilt, dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer! De tenten hebben uitzicht op uitgestrekte weilanden en de grazende koeien, schapen, en weidevogels. De luxe tenten staan op 2 ruime velden, met in het midden een sloot waar dé eye catcher, de mega Water Pret Weide, in een uitgediepte sloot is gebouwd. De sloot is rondom afgezet met een hek, dus het erf is absoluut veilig voor kleine kids.

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Op FarmCamps Stolkse Weide is jouw boeren avontuur pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Wilco en boerin Durkje persoonlijk voor. Zo kun je boer Wilco altijd helpen met het verzorgen van de koeien en de kalfjes, of de dieren voeren in de Knuffelschuur. Hou je meer van spelen? Ook dan kom je op de boerderij zeker aan je trekken. Skelteren, trampoline springen, spelen en zwemmen in de Water Pret Weide of met je nieuwe vriendjes een hut bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur. Genoeg te doen dus! Bij slecht weer duiken ze de grote speelzolder op of houden ze een hooigevecht in de hooischuur. Voor de echte knuffelkonten zijn de konijntjes in de grote Knuffelschuur het helemaal. In de melkput neemt Boer Wilco de tijd om de kids te leren hoe ze een koe moeten melken, terwijl boerin Durkje van de verse melk overheerlijk roomijs maakt met de kinderen.

Omgeving van FarmCamps Stolkse Weide

Mocht je tijdens het verblijf op de Stolkse Weide toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt het Groene Hart van alles. Mooie Zuid-Hollandse dorpjes, veel water om te varen en te vissen en grote steden binnen handbereik. Op 30 minuten rijden van de boerderijcamping vind je het Archeon in Alphen aan den Rijn, Avonturenboerderij Molenwaard, Diregaarde Blijdorp en de stad Gouda is zeker ook een bezoekje waard!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste aanbiedingen voor Safaritent in Stolwijk voor je op een rij gezet.

Safaritent in Stolwijk
Nederland Zuid-Holland Krimpenerwaard Stolwijk

Bovenkerkseweg 49, 2821 XT Stolwijk

Nederlands

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe