Waar wil je heen in Nederland?

Drenthe

Ontdek de natuur van Drenthe terwijl je comfortabel overnacht in een sfeervolle safaritent, omringd door de rust en schoonheid van de natuur.

Texel

Beleef een avontuurlijke overnachting in een luxueuze safaritent op Texel en ervaar de unieke combinatie van comfort en de prachtige natuur van dit adembenemende eiland.

Veluwe

Ontsnap aan de drukte en verken de majestueuze schoonheid van de Veluwe. Overnacht in een knusse safaritent te midden van uitgestrekte bossen en betoverende heidevelden.

Friesland

Ontdek de ware pracht van Friesland terwijl je onder de sterren slaapt in een sfeervolle safaritent, omringd door de rust en schoonheid van de natuur.

Gelderland

Ervaar de betovering van de natuur terwijl je comfortabel overnacht in een ruime safaritent, temidden van de adembenemende landschappen van Gelderland.

Achterhoek

Ervaar de ware betovering van de Achterhoek terwijl je comfortabel overnacht in een sfeervolle safaritent.

Limburg

Ontdek de magie van de natuur en geniet van een unieke ervaring door te overnachten in een luxueuze safaritent te midden van het prachtige Limburgse landschap.

Zuid-Limburg

Beleef een onvergetelijk avontuur tijdens je verblijf in Zuid-Holland door te overnachten in een prachtige safaritent te midden van de adembenemende natuur.

Ameland

Beleef het avontuur van een onvergetelijke overnachting in een luxueuze safaritent op het betoverende Ameland.

Noord-Brabant

Beleef de ultieme avontuurlijke ervaring door te overnachten in een luxe safaritent te midden van de betoverende natuur van Noord-Brabant.

Noord-Holland

Ontsnap aan de drukte van de stad en dompel jezelf onder in de serene schoonheid van Noord-Holland door te overnachten in een sfeervolle safaritent.

Overijssel

Ervaar de charme van het prachtige Overijssel en geniet van een onvergetelijk verblijf in een authentieke safaritent, omringd door het rustgevende landschap.

Twente

Ontdek de landelijke pracht van Twente en laat je betoveren door de magie van de natuur tijdens een onvergetelijke overnachting in een sfeervolle safaritent.

Zeeland

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en ervaar de ultieme kustbeleving in Zeeland. Overnacht in een comfortabele safaritent bij het strand.

Terschelling

Ontdek het betoverende eiland Terschelling en laat je onderdompelen in de ongerepte natuur en de rustige eilandvibe.

Schiermonnikoog

Ontdek het betoverende eiland Terschelling en laat je onderdompelen in de ongerepte natuur en de rustige eilandvibe.

Utrecht

Het Groene Hart van Nederland! Ontdek De Utrechtse Heuvelrug, de vele plassen en meren, eeuwenoude forten en kastelen.

Zuid-Holland

Op zoek naar water, natuur, zee, steden en strand? Huur dan een safaritent in Zuid-Holland en geniet van de natuur en gezellige stadjes.

Groningen

Ontdek de veelzijdigheid van Groningen en geniet van een uniek verblijf in een gezellige safaritent.