Vier de zomer in een safaritent ☀️

Villatent

In een safaritent zomervakantie vieren bij Villatent. De luxe tenten zijn de perfecte plek om optimaal te genieten van jullie vakantie.

EuroParcs

Kun jij ook niet wachten tot de zomer? Boek dan alvast jouw zomervakantie met je gezin, partner of vrienden in een safaritent bij EuroParcs.

RCN Zomer

Verblijf jij in de zomervakantie in een luxe safaritent op een van de 9 RCN Vakantieparken in Nederland? Bekijk de aanbiedingen!

Landal

Welke bestemming je ook kiest, beleef samen de zomervakantie in een safaritent midden in de Hollandse natuur.

BoerenBed

Vier jouw zomervakantie op een boerderij ergens in Nederland. Een verblijf bij BoerenBed is avontuur, aanpakken en écht even weg zijn.

FarmCamps

Een leuke zomervakantie met het gezin op de boerderij? Slapen in een safaritent op de boerderij is voor kinderen helemaal leuk!

Roompot

Zomervakantie in Nederland? Maak kennis met het glampingaanbod van Roompot en geniet van het buitenleven in een safaritent.

Vodatent

Kom tot rust in een safaritent en geniet van de zomer. Of je nu een dag eropuit gaat, of lekker relaxt op het overdekte terras zit aan een wijntje.

Ardoer

Vier je zomervakantie in Nederland in een safaritent op een Ardoer camping met zwembad en genoeg faciliteiten voor jong en oud.

Natuurhuisje.nl

Combineer je verblijf in een safaritent met een vakantie in de natuur. Op Natuurhuisje.nl vind je een groot overzicht van safaritenten.

Huttopia

Voor eens een andere campingvakantie, kies uit de verschillende Huttopia accommodaties in Nederland voorzien van alle comfort.

TopParken

Geniet van een ontspannen zomer in een safaritent bij Topparken. Heerlijke temperaturen, zwemmen en lekker eten.