Meer foto's

Safaritent op RCN de Schotsman

Op het vakantiepark RCN de Schotsman in Zeeland staan vier Compact Villatenten. De safaritenten staan naast elkaar en zijn volledig ingericht voor maximaal vier personen. De Compact tent is uitermate geschikt voor een heerlijke glampingvakantie of gezellig glampingweekend met het gezin of lekker met z’n tweetjes. De tent heeft een binnenruimte van 16 m² en is uitgerust met alle belangrijke benodigdheden om luxe te kamperen in Zeeland: een keuken (excl. watervoorziening), twee slaapkamers en steigerhouten meubels. Het ruime terras van 12 m² met een gezellige picknicktafel en een comfortabele driezitsbank met kussens maakt het helemaal af.

De tenten zijn voorzien van Privé sanitair

Op RCN de Schotsman zijn alle Compact Villatenten voorzien van eigen sanitaircabines met daarin een toilet, wastafel en douche. De cabines bevinden zich nabij de Villatenten. De safaritenten worden in het voorjaar gebouwd en zijn beschikbaar vanaf begin juni.

RCN de Schotsman: prachtig park aan het Veerse Meer

Pal aan het prachtige Veerse Meer, met uitzicht op het gezellige plaatsje Veere, ligt het vakantiepark RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water-)sportmogelijkheden is het vakantiepark in Zeeland uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijdscategorieën. Zon, strand en een verfrissend zeebriesje bezorgen je een gevoel van vrijheid, zodat je opgeladen terug naar huis gaat. RCN Vakantiepark de Schotsman ligt net buiten Kamperland in het prachtige natuurgebied ‘de Schotsman’. Eén van de schoonste stranden van Nederland, het Banjaardstrand, ligt op slechts 3 km afstand van de camping.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent aan het Veerse Meer voor je op een rijtje gezet:

Safaritent aan het Veerse Meer
Nederland Zeeland Noord-Beveland Kamperland

Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe