Safaritent 6 personen – Minicamping Schotererf

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

Minicamping Schotererf

Het sanitair op deze camping is modern en piekfijn in orde. Ook is er een wasmachine en centrifuge aanwezig. Op de camping is een groot speelveld en zijn er diverse speeltoestellen. Minicamping Schotererf is een kleinschalige en rustige camping in Overijssel en vlakbij de provincies Friesland en Flevoland. De camping is ruim opgezet en een heerlijke plek om te verblijven als je van rust en ruimte houdt. Se campinghouders Daniël en Tineke doen er samen met hun kinderen alles aan de gasten het naar hun zin te maken. Ze hebben de camping al vanaf 2007 en kunnen helpen met het plannen van leuke uitstapjes.

Ontdek de omgeving vanaf je safaritent

De Zuiderzeestadjes Lemmer, Kuinre en Blokzijl zijn prima aan te fietsen vanaf deze camping. Ook Giethoorn, Nationaal Park Weerribben-Wieden, Urk en Heerenveen liggen binnen een straal van 30 km vanaf de camping en zijn erg leuk om te bezoeken. Met een overdekte fietsenstalling, met oplaadpunt voor elektrische fietsen, is deze camping erg geschikt voor fietsliefhebbers. In de omgeving van de camping zijn veel fietspaden en fietsknooppunten. Hulp nodig met het plannen van een leuke fietsroute? De campingeigenaren helpen je graag! Unieke natuurgebieden zoals het Waterloopbos, Kuinderbos en moerasgebied Rottige Meente zijn prima vanaf de camping aan te fietsen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Kuinre voor je op een rijtje gezet:

2

Safaritent in Kuinre
Nederland Overijssel Kuinre

Worstsloot 1, 8374 EV Kuinre, Nederland

+31 (0)186 820 996
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe