Vodatent Camping de Hinde

Camping de Hinde is een gezellige mini boerencamping met safaritenten gelegen in Dronten, Flevoland. De kleinschalige gezinscamping verhuurt 6-persoonssafaritenten met privé toilet van Vodatent. De glamping-tenten zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is een keuken, woongedeelte, toilet en er zijn twee slaapkamers. Op de camping kunnen de kinderen lekker spelen in de hooischuur, die boerderijdieren aaien of springen op de trampoline. Verder kun je potje voetballen of volleyballen op het sportveld.

Glamping in Flevoland

De camping ligt op een rustige plek, aan de rand van Dronten en vlakbij het Veluwemeer. Op het meer kun je verschillende watersporten beoefenen en er zijn verschillende jachthavens waar je een bootje kunt huren. Voor een leuk dagje uit met het hele gezin is het attractiepark Walibi Holland een aanrader. Het park heeft vele leuke achtbanen, maar ook attracties voor jonge kinderen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Dronten voor je op een rijtje gezet:

15

4

Safaritent in Dronten
Nederland Flevoland Dronten

Stobbenweg 6, 8251 PX Dronten

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe