Meer foto's

Camping de Haer

Camping de Haer is een gezellige middelgrote camping met buitenzwembad gelegen in het prachtige Twentse landschap. Op de camping kun je 4 en 6-persoonssafaritenten met privé sanitair van Vodatent huren. Jong en oud kunnen zich vermaken in het zwembad, tijdens een potje tafeltennis of op het sportveld. De kids kunnen zich helemaal uitleven in de speeltuin met springkussen. Het animatieteam organiseert leuke activiteiten. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het restaurant of de snackbar.

Safaritent 4 personen met sanitair

De safaritent is geschikt voor 4 personen en is sfeervol ingericht. De tent heeft een leef oppervlakte van 25 vierkante meter en is van alle gemakken voorzien. De keuken heeft een koelkast, kookplaat, koffiezetapparaat en een waterkoker. De badkamer bestaat uit een toilet, douche en wastafel. Achter in de tent kun je twee slaapkamers vinden. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere een stapelbed.

Safaritent 6 personen met sanitair

De safaritent is geschikt voor 6 personen en is sfeervol ingericht. De tent heeft een leef oppervlakte van 40 vierkante meter en is van alle gemakken voorzien. De keuken heeft een koelkast, kookplaat, koffiezetapparaat en een waterkoker. De badkamer bestaat uit een toilet, douche en wastafel. Achter in de tent kun je twee slaapkamers vinden. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere twee stapelbedden.

Fietsen in Twente

De camping ligt aan het fietsroutenetwerk van Overijssel, en is dus ideaal voor fietsliefhebbers. Maak mooie tochten langs oude boerderijen, landgoederen, idyllische dorpjes, kabbelende beekjes, weilanden en bossen. De grens met Duitsland ligt op 40 min fietsen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Ootmarsum voor je op een rijtje gezet:

138

3

Safaritent in Ootmarsum
Nederland Overijssel Twente Ootmarsum

Rossummerstraat 22, 7636 PL Ootmarsum

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe