Meer foto's

Verblijf in een safarilodge

Op Ardoer Camping de Zandhegge kun je prachtige safarilodges huren. De lodgetenten zijn voor maximaal 6 personen en zijn sfeervol ingericht. De lodge beschikt over een eigen badkamer en er is een woonkamer met eettafel en zithoek. Er zijn drie slaapvertrekken en een ruime veranda met bank en picknicktafel.

Ardoer Camping De Zandhegge

Ardoer Camping De Zandhegge is een gezellige familiecamping gelegen in het noorden van de Veluwe. De camping beschikt over een heerlijk zwembad, sportveld en speelveld, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Op de camping kun je genieten van een restaurantje met terras en een binnenspeeltuin. Op de camping wordt een leuk animatieprogramma georganiseerd.

Glamperen op de Veluwe

Ardoer Camping De Zandhegge bevindt zich in het noorden van de Veluwe, bij het dorpje Emst. In de groene omgeving kun je heerlijk wandelen door de groene velden en bossen. Daarnaast kun je een uitstapje maken naar Apeldoorn, de Julianatoren, Paleis Het Loo en de Apenheul.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Veluwe Safarilodge voor je op een rijtje gezet:

Veluwe Safarilodge
Nederland Gelderland Epe Emst

Langeweg 14, 8166 GT Emst

Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe