Safaritent in Ruinen

Deze safaritent in Ruinen in Drenthe staat op een vakantiepark wat tijdens uw verblijf (het laagseizoen) gesloten is. De safaritent is geschikt voor 5 personen en van alle gemakken voorzien. In de safaritent zit een keuken, een zithoek, een eethoek, een badkamer en twee slaapkamers. Daarnaast heeft het ook een ruime veranda met een tuinset. De safaritent staat op een terrein met nog andere safaritenten, maar biedt veel ruimte. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark, zoals het zwembad, de kinderboerderij en de speeltuin. Daarnaast is er een vuurplaats op het terrein van de safaritenten. Het is een heerlijke accommodatie voor het buitenleven. Geniet hier van een echte glampingvakantie.

De omgeving van Ruinen

in en rondom Ruinen is er van alles te doen. Rondom het terrein van de safaritent liggen verschillende natuurgebieden, zoals Nationaal Park Dwingelderveld, Drents-Friese Wold & WIeden-Weerribben. Hier kun je heerlijk wandelen of fietsen en kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de natuur. Ook zijn er leuke stadjes en dorpjes in de omgeving, zoals Dwingeloo, Ruinen. Of bezoek een grotere stad, zoals Hoogeveen, Emmen of Assen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Ruinen voor je op een rijtje gezet:

1

Safaritent in Ruinen
Nederland Drenthe Ruinen
Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.