Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 12
Huuraccommodaties: 22

FarmCamps ’t Looveld

FarmCamps ’t Looveld is een kleine boerderijcamping met kampeerplekken en luxe safaritenten in Drenthe. De camping heeft 12 ruime staanplaatsen en 22 luxe safaritenten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin met schommels, skelters, zandbak, trampolines, en een kinderboerderij met wei met knuffeldieren, geiten, kalfjes, schapen en een pony. Daarnaast is een klein boerderijwinkeltje, recreatiezaal met WiFi en  een TV. 2 keer in de week is er een rondleiding over het erf en door de stallen. Tijdens de rondleiding kom je op plekken waar je anders niet zou mogen komen. Zo kom je al snel veel te weten over wat er gebeurt op ’t Looveld! Kijk op het activiteitenbord wanneer er een rondleiding wordt gegeven. Deelname aan de boerenrondleiding is gratis. In de ochtend wordt het ontbijt bij je tent bezorgd, mits je dat de dag van tevoren hebt besteld bij de receptie.

Ontdek Drenthe

De  dierentuin (WILDLANDS Adventure Zoo) Nederland vind je in Emmen, op nog geen 15 km vanaf de boerderij. De zwemliefhebbers kunnen terecht bij Zwembad Zweeloo, dat op een paar kilometer vanaf de camping ligt. Het heeft een openluchtzwembad met een groot bad, apart peuterbad en super gave glijbaan. Midden in Drenthe ligt herinneringscentrum kamp Westerbork. Vanuit kamp Westerbork werden tussen 1942 en 1945 meer dan 100.000 Joden, Sinti en Roma gedeporteerd naar de kampen in Oost-Europa.

12

22

Safaritent in Zweeloo

Nederland Drenthe Coevorden Zweeloo

Broekstukkenweg 4, 7851 TE Zweeloo

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.