Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 1

Safaritent in Wehe-den Hoorn

Kom overnachten in een safaritent in Groningen. Deze safaritent is geschikt voor 4 personen en is van alle gemakken voorzien. De safaritent staat op een natuurkampeerterrein met een aantal andere accommodaties gelegen aan de Hoornse vaart. De safaritent heeft twee slaapkamers met opgemaakte bedden, een woon- en eetgedeelte en een keuken die van alle gemakken voorzien is. In de keuken is er een kookplaat, een koelkast, een waterkoker en een nespresso apparaat. Je kunt gebruik maken van het sanitaire gebouw op de camping. Je kunt helemaal tot rust komen op de overdekte veranda van de safaritent. Hier staan verschillende zitjes. Rondom de safaritent is veel ruimte. Je kunt gebruik maken van de kano’s van het terrein om het water achter het kampeerterrein te verkennen.

De omgeving van Wehe-den Hoorn

Het kampeerterrein ligt aan de Hoornse Vaart, een mooie water vanwaar je de omgeving van Groningen goed kunt verkennen. Rondom het terrein is er van alles te doen. Het landgoed ligt op fietsafstand van het Wad en het Lauwersmeergebied. Ook de veerboot van Schiermonnikoog ligt op slechts 30 minuten. Je kunt er dus ook voor kiezen om een dagje het eiland Schiermonnikoog te ontdekken. In de omgeving kun je pittoreske dorpen ontdekken die worden gekenmerkt door oude straatjes en historische kerken. In de dorpen worden verschillende lokale producten verkocht. Wil je liever een dag naar de stad? Dan kun je een bezoek brengen aan Groningen, Drachten of Leeuwarden.

We hebben de beste opties voor Safaritent in Wehe-den Hoorn voor je op een rijtje gezet:

1

Safaritent in Wehe-den Hoorn

Nederland Groningen Wehe-den Hoorn
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.