Safaritent voor 2 personen in Niawier

Op een mini-glamping bij een B&B in Friesland, staat deze charmante safaritent voor 2 personen. De safaritent is simpel, maar praktisch ingericht en wordt omringd door weilanden. Buiten staan twee relaxstoelen en een picknicktafel. Het toilet en douche kun je vinden op kort afstand in het nieuwe sanitairgebouw. Elke ochtend krijg je een vers ontbijtje bezorgd bij de tent. Honden zijn welkom.

Glamping in Friesland

De Bed and Breakfast ligt in het dorpje Niawier, in het noordoosten van Friesland. Als je een dagje eropuit wilt, zijn de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog zeker een aanrader. Daarnaast kun je op een mooie zomerdag ook heerlijk vertoeven bij het Lauwersmeer, wat op een kwartiertje rijden ligt. Verder vind je in de omgeving ook leuke dorpen en stadjes die je kunt bezoeken. Het mooie stadje Dokkum ligt op slecht 6,4 km afstand, waar je heerlijk kunt wandelen langs de historische gebouwen en door smalle steegjes. Leeuwarden ligt op een half uurtje rijden. De stad heeft een groot historisch centrum, dat wordt omringd door grachten. In het centrum kun je rondstruinen langs oude vakwerkhuizen, mooie pleinen en gezellige winkelstraten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Niawier voor je op een rijtje gezet:

2

Safaritent in Niawier
Nederland Friesland Noardeast-Fryslân Niawier

Grytmanswei 1, 9138 TD Niawier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.