Safaritent in Markelo

Op een kleinschalig vakantiepark in de natuur van Twente staat deze safaritent met eigen badkamer. De tent biedt plaats voor 6 personen en is compleet ingericht. De keuken is voorzien van een koel-/vriescombinatie, vaatwasser en kookplaat. Er zijn 6 slaapplekken, verdeeld over 3 slaapkamers. De badkamer bestaat uit een toilet, wastafel en douche. Buiten kun je lekker zitten op het terrasmeubilair. Op het vakantiepark vind je verder een sauna, speeltuin en fietsverhuur. Bij de receptie kun je in de vakantieperiodes dagelijks verse broodjes bestellen.

Safaritent in Twente

In de omgeving van het vakantiepark kun je verschillende leuke dingen zien en doen. Zo kun je bijzondere kust bekijken aan het Rijksmuseum Twenthe, een dagje naar de dierentuin in Nordhorn of wijn proeven bij Wijngaard Hof van Twente. Verder kun je in Twente ook prachtig wandelen, fietsen of mountainbiken door de natuur.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Markelo voor je op een rijtje gezet:

42

Safaritent in Markelo
Nederland Overijssel Hof van Twente Markelo

Driebelterweg 2, 7475 NA Markelo

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.