Meer foto's

Safaritent in Graauw voor 6 personen

Geniet van een heerlijk onderdak midden in de Zeeuwse natuur. De safaritent in Zeeland brengt je pas écht dicht bij de natuur. De ligging, te midden van een voedselbos, heeft in alle jaargetijden haar charmes. Het grootste slaapvertrek van de safaritent heeft een tweepersoons hemelbed en een kledingkast. Het andere slaapvertrek heeft twee stapelbedden. Op alle bedden liggen eenpersoons dekbedden en kussens. In het ruime leef/kookgedeelte bevindt zich een vierpits gaskookplaat, koelkast, wasbak met koud stromend water en het benodigde keukengerei. Het leef/kookgedeelte is door een houten wand gescheiden van het slaapgedeelte. Er is elektriciteit en een kachel aanwezig. Het sanitairgebouw met douches, wc’s en afwasruimte ligt op loopafstand. De verhuurders maken gebruik van een helofytenfilter, een eigen afvalwaterzuiveringssysteem. Hierdoor mogen er enkel biologisch afbreekbare producten gebruikt worden.

Over de omgeving van Graauw

Je vindt de safaritent midden in de polders van Graauw, een buurtschap nabij de Schelde, tussen de boomgaarden en akkervelden. Het is heerlijk fietsen, wandelen of toeren langs de dijken in Zeeuws-Vlaanderen, waarbij je geniet van weidse uitzichten over de velden. Voor natuurliefhebbers ligt het Verdronken Land van Saeftinghe, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, om de hoek. Op zoek naar geschiedenis, cultuur, de Bourgondische levensstijl, gezelligheid en winkels? Dat vind je allemaal in het vestingstadje Hulst, op acht kilometer van Graauw. Op slechts enkele kilometers afstand van de safaritent vind je meerdere bijzondere cafés en restaurants. Als je niet wilt zonnen en zwemmen op één van de nabij gelegen Westerschelde strandjes, dan vind je op minder dan een uur afstand de Zeeuwse stranden. Beschut achter duinen en dijken in Cadzand, Breskens, Groede of Nieuwvliet kun je uren doorbrengen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Graauw voor je op een rijtje gezet:

4

Safaritent in Graauw
Nederland Zeeland Zeeuws-Vlaanderen Graauw

Dwarsstraat 9, 4569 PB Graauw

Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe