Meer foto's

Safaritent in Buurse

Midden tussen de weilanden, bij een boerderij in Buurse kun je een 6-persoonssafaritent huren. In de ruime en comfortabele lodges kun je volop genieten van de rust. De accommodatie bestaat uit drie slaapkamers en een zitgedeelte met tv. Verder is er een badkamer met wc, douche en toilet aanwezig. De tent heeft veel ramen zodat je binnen veel licht hebt en het buitenleven ultiem kunt ervaren. Buiten kun je op de veranda genieten van het mooie uitzicht op het platteland. Ook op de koudere dagen is het in de safaritent prima vertoeven. In de accommodatie is namelijk een palletkachel aanwezig. De boerderij heeft koeien, kippen, geiten en konijnen die je kunt aaien.

Vakantie in Twentse natuur

De safaritent ligt in Buurse, midden in de weilanden en heeft kilometers lang uitzicht op de omgeving. De boerderij ligt centraal tussen drie verschillende natuurgebieden: het Witte Veen, Buursezand en het Haaksbergerveen. In het Witte veen kun je genieten van een afwisselende landschap, gelegen op de grens van Nederland en Duitsland. Er is een watermolen en een gezellig restaurant te vinden. Bij het Buursezand kun je op een warme zomerdag lekker afkoelen in het meertje en picknicken in het zonnetje. Het Haaksbergerveen biedt je een mooie wandelroute met een 500 meter lang vlonderpad door de natuur.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Buurse voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Buurse
Nederland Overijssel Twente Buurse

7481 RP, Buurse

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe