Luxe safaritent op Texel

Op Kampeerterrein Woud vind je luxe safaritenten die geschikt zijn voor 5 personen. De tenten zijn volledig ingerichte glamping tenten met een ruime leefruimte en drie slaapvertrekken. De leefruimte bestaat uit een zithoek met tv en een eethoek met tafel en open keuken. De keuken is volledig ingericht met een koelkast, Senseo apparaat, 4-pits gasfornuis en spoelbak voorzien van stromend koud water. De tent heeft een overkapt terras, waar je hele dagen kunt genieten van het buitenleven. Ook is een speelhoek voor de kinderen. De accommodatie heeft geen eigen sanitair. Je kunt gebruik maken van het sanitair paviljoen op de camping.

Kampeerterrein Woud

Kampeerterrein Woud ligt midden in het bosgebied De Dennen in Nationaal Park Duinen van Texel, gelegen aan de westkant van het eiland. Het is een camping zonder ‘toeters en bellen’: geen zwemparadijzen, rumoerige eetcafés of bowlingbanen, maar simpelweg genieten van de mooie natuur, rust en ruimte. De camping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en actieve senioren. Kinderen kunnen spelen in het gras, hutten bouwen in het bos of klauteren in de speeltuin. Vanaf de camping fiets je in 10 minuten naar het Noordzeestrand.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Luxe safaritent op Texel gelegen in het bos voor je op een rijtje gezet:

Luxe safaritent op Texel gelegen in het bos
Nederland Noord-Holland Texel Den Burg

Rozendijk 38, 1791 PE Den Burg

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe