Verblijf in een luxe safaritent

Op Ardoer Camping Scheldeoord kun je een luxe safaritent huren. De tent heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet, een volledige keuken mét vaatwasser en magnetron, een flatscreen tv en echte bedden! Buiten de grote tent staat nog een kleiner tentje waardoor de safaritent geschikt is voor 7 personen. Op de veranda kun je genieten van een hangmat en loungeset.

Ardoer Camping Scheldeoord

Ardoer Camping Scheldeoord is een gezellige familiecamping gelegen aan de heerlijke Zeeuwse stranden. De camping beschikt over een binnen- en buitenzwembad met kleuterbad en glijbaan. Daarnaast kun je er een voetbalveld, tennisbaan, chillzone en diverse speeltuinen vinden, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Er wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd voor jong en oud. Je kunt er een lekker hapje eten bij de strandbrasserie, het kinderrestaurant en de snackcorner.

Geniet van de heerlijke stranden

Ardoer Camping Scheldeoord bevindt zich direct aan de stranden van de Zeeuwse kust. Bij de camping vind je een lekker strandje, waar je kunt zwemmen en allerlei watersporten kunt beoefenen. Daarnaast kun je in de omgeving lekker wandelen door de duinen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Baarland voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Baarland
Nederland Zeeland Borsele Baarland

Landingsweg 4435, 4435 NR Baarland

+31 (0) 113-639900
Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe