Meer foto's

Ruime lodgetent op Texel

Op vakantiepark de Krim vind je deze ruime lodgetenten die geschikt zijn voor 6 personen. De tenten zijn volledig ingerichte glampingtenten met alle faciliteiten die je maar kunt bedenken: dat is pas luxe kamperen! In de sfeervolle tent heb je een compleet ingerichte keuken met waterkoker en koffiezetapparaat. Daarnaast heb je een gezellige eethoek waar je met zijn alle kunt eten en een knusse zithoek waar je kunt relaxen. Ook heb je in deze tent een eigen badkamer met douche en toilet. Je hoeft je dus tijdens je verblijf in deze lodgetent geen zorgen te maken. Er zijn in deze accommodatie 3 slaapkamers, waarvan 1 een bedstee is voor de kinderen.

Vakantiepark de Krim

Op vakantiepark de Krim ontbreekt je niets aan activiteiten! Het park ligt bij de Cocksdorp, wat minder dan 2 kilometer van het strand is. Daarnaast heeft Vakantiepark de Krim op het park zelf ook veel faciliteiten. De kinderen kunnen zwemmen in het binnen- of buitenzwembad, klimmen in het klimpark en spelen in één van de speeltuinen. Ook is er een bowlingbaan, lasergamehal en indoor minigolf waar je de avonden en regenachtige dagen kunt doorbrengen. Het park beschikt verder over meerdere restaurants, supermarkt, café en is er in de zomer elke zondag een gezellige markt.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Lodge tent op Texel voor je op een rijtje gezet:

Lodge tent op Texel
Nederland Noord-Holland Texel De Cocksdorp
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.