Meer foto's

FarmCamps Oranjepolder

FarmCamps Oranjepolder is een leuke boerderijcamping in Zeeland met safaritenten. Oranjepolder ligt tussen het Veerse Meer en de stad Middelburg. De boerderij is van Sentine, Gavin en hun twee kids Jacob en Alice. Dit leuke stel leerde elkaar kennen in een bouwput in Middelburg. Hij was de archeoloog en zij de stagiair. Nu zijn zij de trotse bewoners van één van de grootste historische boerderijen op Walcheren. Eeuwenlang werd deze voormalig Herenboerderij als Kroondomein van de Oranjes verpacht. In 1990 werd het eigendom van Jo en Tineke, de ouders van Sentine. Zij hebben de boerderij en camping opgebouwd tot wat het nu is. In 2018 hebben zij het stokje overgedragen aan Sentine, maar je ziet ze zeker nog helpen op de boerderij.

Overnachten in een (luxe) safaritent

Bij Oranjepolder kun je kiezen uit 2 verschillende luxe tenten. Er zijn 4 luxe Safaritenten met eigen toilet. Douchen doe je in het oude varkenskot wat volledig omgebouwd is tot sanitair gebouw én heerlijk verwarmd is. Daarnaast staan er ook nog 4 luxe Barntenten met daarin eigen toilet én ligbad en niet te vergeten een vaatwasser in de volledig ingerichte keuken.

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Houd je meer van spelen, dan kom je op de FarmCamps boerderij Oranjepolder ook zeker aan je trekken. Race over het erf met je skelter of fiets. Ontelbaar veel rondjes rond de schuur: wie is het snelste of met een groep achter elkaar aan. Klim op het speeltoestel en glij van de glijbaan. Kijk wie het hoogst kan springen op de trampoline en bak taartjes in de modderkeuken of ga lekker voetballen. In de grote schuur is een recreatieruimte ingericht met een hooi speelhoek, een speelhuisje, een sjoelbak en een tafeltennistafel. Er staan ook nog picknicktafels, dus bij slechter weer heb je hier alle ruimte om lekker te lezen of te tekenen. Alles kan en mag.

Omgeving FarmCamps Oranjepolder

FarmCamps boerderij Oranjepolder ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden en akkers. Op nog geen 2 km afstand ligt het Veerse Meer waar je heerlijk kunt zwemmen en watersporten en wat vanwege de ondiepe oevers uitermate geschikt is voor gezinnen met kinderen. Op ongeveer 15 minuten rijden van de boerderij vind je heel veel mooie en leuke stranden zoals Dishoek, Zoutelande en Oranjezon. Zoek je een leuke binnen- en buitenspeeltuin? Bezoek dan Klok’uus ‘s-Heer Arendskerke. Van ballenbak, zandbak en skelterbaan tot de Freefall -glijbaan en loopbrug van 6 meter hoog!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Luxe safaritent in Arnemuiden voor je op een rijtje gezet:

Luxe safaritent in Arnemuiden
Nederland Zeeland Arnemuiden

Veerseweg 2, 4341 RB Arnemuiden

Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe