Meer foto's

Mariekerke, glamping in Zeeland

Welkom bij FarmCamps Schapenboerderij in Meliskerke, Zeeland. In het Zeeuwse Walcheren vind je de FarmCamps kaasboerderij Mariekerke, een kindvriendelijke boerderijcamping in Zeeland. Hier worden dagelijks 100 schapen gemolken. Van deze schapenmelk wordt overheerlijke schapenkaas en yoghurt gemaakt. Naast de vele schapen en lammetjes vind je hier ook een dierenweide vol met lieve beesten die vertroeteld en verzorgd mogen worden. Het Zeeuwse Walcheren staat bekend om zijn mooie stranden en de bekende steden Middelburg en Vlissingen. Op de boerderij van Albert en Annelie is dit alles binnen handbereik.

Overnachten in een (luxe) safaritent

De FarmCamps boerderij Mariekerke ligt aan een rustige weg en is omgeven door weilanden en akkers. Bij Mariekerke kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Er zijn 3 luxe Haytenten met toilet in de tent (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 5 nog luxere Lodgetenten met badkamer met douche in de tent en 8 even zo luxe Barntenten met zelfs een bad in de tent. Keus genoeg dus!

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Jouw boerenavontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen Albert en Annelie van FarmCamps Mariekerke persoonlijk voor. Zo kun je kijken hoe Ellen de schapen melkt, leren hoe je een schaap moet scheren en helpen met het verzorgen van de lammetjes, konijntjes en de andere dieren.

Omgeving van FarmCamps Mariekerke

In de omgeving van FarmCamps Mariekerke vind je diverse leuke activiteiten zoals het zwemparadijs De Parel in Domburg, het familiepretpark Mini Mundi in Middelburg en natuurlijke de stranden van Domburg en Zoutelande.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Luxe safaritent in Walcheren voor je op een rijtje gezet:

Luxe safaritent in Walcheren
Nederland Zeeland Walcheren

Mariekerke 24, 4365 NL Meliskerke

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.