FarmCamps Den Branderhorst

Dit kleinschalige melkveebedrijf in Gelderland van boer Eddy en boerin Anne-Marie vind je op een heel idyllisch plekje in de Achterhoek. Ga knuffelen met de kalfjes, maak een ponyritje en kom helemaal tot rust. Slaap tussen de weilanden en akkers in een van de 15 luxe safaritenten en geniet van het boerderijleven!

Spelen en leren

Help boer Eddy en boerin Anne-Marie met de verzorging van de boerderijdieren. Verzorg en melk de koeien, voer de kippen en varkentjes, en knuffel met de pony’s. Of beleef urenlang speelplezier tijdens het skelteren, trampoline springen, en spelen in de zandbak. Maak nieuwe vriendje en vriendinnetjes en speel gezellig in de boomhut.

Glamping in de Achterhoek

Op het erf van de boerderij kun je overnachten in een Logetent of Barntent. De Lodgetenten zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over privé sanitair. De Barntenten bieden net een beetje extra luxe met een vaatwasser in de keuken en een badkamer met ligbad.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Luxe safaritent in de Achterhoek voor je op een rijtje gezet:

Luxe safaritent in de Achterhoek
Nederland Gelderland De Achterhoek

Steenderenseweg 17a, 7255 KC Hengelo (GLD)

+31 (0)88 888 91 88
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe