Meer foto's

FarmCamps De Buitenhoeve

FarmCamps De Buitenhoeve is een mini boerencamping met 15 luxe safaritenten met eigen badkamer gelegen in het dorpje Haaften in de West-Betuwe. De glamping-tenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen en is van alle gemakken voorzien. De tenten beschikken over een volledig ingerichte keuken, woongedeelte en twee slaapgedeeltes. De badkamer bestaat uit een bad, toilet en wastafel. Je vindt de safaritenten op het terrein van boer Aico en boerin Kisten, die samen een melkvee- en kaasboerderij runnen. Bij de boerderijwinkel op het erf kun je dan ook de lekkerste kazen en zuivelproducten kopen. Naast koeien vind je op deze boerderij ook een mini ezel, een pony, geitjes, kippen een kat en een hond. Natuurlijk laten de eigenaren je ook graag zien hoe de kaas wordt gemaakt en mag je de boerderijdieren aaien. Het is mogelijk om elke ochtend een vers ontbijtje bij je tent te ontvangen. In de schoolvakanties kun je ook heerlijke verse broodjes van de bakker bestellen.

Glamping in de Betuwe

In de omgeving van FarmCamps De Buitenhoeve is van alles te doen en zien. Tegenover de boerderij ligt een klein natuurgebied met grote zwem- en visplas genaamd De Tuilse Put. Op een warme zomerdag kun je hier dus heerlijk afkoelen en genieten van de natuur. Op een kwartiertje rijden ligt de Hoppies natuurspeeltuin. Hier kunnen de kinderen zich urenlang vermaken op de skelterbaan, het springkussen. minigolfbaan en speelwater meer. Daarnaast kun je op verschillende plekken in de Betuwe zelf fruit plukken. Een leuke activiteit met het hele gezin.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Luxe Barntent in Haaften voor je op een rijtje gezet:

Luxe Barntent in Haaften
Nederland Gelderland West Betuwe Haaften

Buitenweg 65, 4175 AR Haaften

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe