Meer foto's

FarmCamps De Bosrand, galmping Drenthe

FarmCamps boerderij De Bosrand in Ellertshaar is een kindvriendelijke boerderijcamping in Drenthe. Boer Martijn en boerin Naduah heten je van harte welkom op hun paardenboerderij. Op boerderij De Bosrand wonen super veel lieve pony’s, alpaca’s, ezels, hertjes, poezen, varkentjes en konijnen. Het is een bonte beestenboel bij De Bosrand. Alles draait om het verzorgen van de dieren. Daar kun jij iedere dag bij helpen. Met de pony’s en alpaca’s kun je ook een wandeling maken door het bos dat aan de camping grenst. Of kies je liever voor een ponyrijles of je ‘eigen’ knuffelpony tijdens je vakantie? Kom jij helpen met het verzorgen van de dieren?

Overnachten in een (luxe) safaritent

Bij FarmCamps De Bosrand logeer je in één van de 14 luxe Safaritenen of de 6 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het moderne en verwarmde sanitairgebouw. En als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer! Op de boerderij staan de luxe tenten verdeeld over meerdere veldjes. De Lodgetenten staan allemaal met hun rug tegen het bos aan, waar de bomen zorgen voor heerlijke verkoeling op warme dagen. De Safaritenten kijken uit over de dierenweide of op het weiland waar je de dieren kunt zien grazen.

Leuk en leerzaam voor de kinderen

Op de kindvriendelijke boerderijcamping in Drenthe is jouw boerenavontuur pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Martijn en boerin Naduah persoonlijk voor. Zo kun je boerin Naduah iedere dag helpen met het verzorgen en voeren van alle dieren op de boerderij. Ook de pony’s vinden het heerlijk lekker geborsteld en geknuffeld te worden. Ben je gek op dieren, dan kun je hier helemaal je hart ophalen. Hou je meer van spelen, dan kom je op de boerderij ook zeker aan je trekken. Skelteren, verstoppertje spelen in het bos, dwalen in het maïsdoolhof, zwemmen in het bosmeertje, zandtaartjes maken in de zandbak of met je nieuwe vriendjes een hut bouwen in de Hooischuur. Alles kan en mag.

Sportieve vakantie op het platteland

Ook voor de actieve gasten heeft FarmCamps De Bosrand veel te bieden. Als voormalig sportdocent houdt boerin Naduah haar gasten graag actief bezig. Zo kun je ‘suppen’ op het bosmeer op 100 meter van de boerderij. Weet je niet wat dat is? Dan geeft boerin Naduah je persoonlijk les. Ben je er al heel goed in, dan daagt ze je graag uit voor een yoga les op de SUP. De fietsliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen.Met je mountainbike duik je zo het bos in. Of lekker toeren in de omgeving op één van de huurfietsen of spyder wheelz van de boerderij.

Omgeving van FarmCamps De Bosrand

FarmCamps De Bosrand ligt in het hart van Drenthe, vlakbij belangrijke en leuke plekken zoals het Hunebedcentrum, Boomkroonpad, Kabouterland en nog veel meer bijzondere plekken. Bij de boerderij, op nog geen 100 meter lopen, ligt midden in het bos een prachtig zwemmeertje. Een heerlijke plek om te zwemmen, met water te spelen, te peddelen en te luieren op het strand. Op 15 minuten ligt het Attractiepark Drouwenerzand. Het voordeligste attractiepark van Nederland met wel meer dan 30 attracties ligt op nog geen 10km vanaf de boerderij. Bezoek ook het Hunebedcentrum Borger. In Borger vind je nog 54 hunebedden en heel veel andere leuke en informatieve dingen over het Drentse verleden.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent bij de boer in Ellertshaar voor je op een rijtje gezet:

Safaritent bij de boer in Ellertshaar
Nederland Drenthe Borger-Odoorn Ellertshaar

Ellertsweg 9, 9535 TA Ellertshaar

Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe