Meer foto's

BoerenBed ’t Boshuis

BoerenBed ’t Boshuis is kleinschalige camping met safaritenten en houten vakantiehuisjes gelegen in de natuur van Gelderland. Op de glamping kun je kiezen voor een verblijf in luxe safaritent voor 6 personen of een houten vakantiehuisje geschikt voor 6 personen. Op het terrein staat een sauna waar je heerlijk kunt ontspannen na een dag in de natuur. De kids kunnen zich uitleven op de speeltoestellen of de boerderijdieren knuffelen. Er lopen ezels, geitjes, kippen en een haan rond. Achter de boerderij vind je een halve hectare grond vol met allerlei soorten groenten en fruit. De gasten mogen hier hun eigen groenten plukken.

Boerencamping in Gelderland

BoerenBed ’t Boshuis ligt op een rustige plek op het platteland van Gelderland. Op minder dan een kwartiertje rijden ben je al in de mooie Hanzestad Zutphen. Deze stad heeft prachtige rijksmonumenten, mooie hofjes en een fraai winkelaanbod. Daarnaast kun je er veel leuke restaurantjes en terrasjes vinden. Ook staat Gelderland bekend om de mooie en bijzondere kastelen. Op slechts 5 minuten rijden van ’t Boshuis staat Kasteel Hackfort.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor BoerenBed ’t Boshuis voor je op een rijtje gezet:

8

BoerenBed ’t Boshuis
Nederland Gelderland Achterhoek

Boshuisweg 8, 7233 SE Vierakker

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe