Meer foto's

Safaritent aan de Zeeuwse kust

Bij Five Star aan de Zeeuwse kust logeer je in één van de 11 luxe Safaritenten of de 8 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het sanitairgebouw van de boerderij. Als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer! De safaritenten zijn ruim ingericht met een gezellige leefruimte, eigen toilet, keuken, koelkast, Lavazza Espressomachine en koud stromend water. Voor de kids is er een tot de nok toe gevulde Jumbo spellenkist. De luxe tenten staan rondom een mooi en gezellig veld, omringd met bomen die je beschutten tegen de Zeeuwse wind. Hier kunnen de kinderen heerlijk spelen en de boerderij ontdekken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze te ver weg gaan.

Over FarmCamps Five Star

Deze FarmCamps boerderij ligt aan een rustige dijk en is omgeven door weilanden en akkers. Op de boerderij is ook een veld met 5 plaatsen waar mensen met een eigen kampeermiddel kunnen logeren. Op nog geen 5 kilometer vind je het mooie Banjaardstrand en het Veerse Meer. Op het voormalige akkerbouwbedrijf van boer Jan en boerin Ella draait tegenwoordig alles om leren en spelen. Hun lieve pony’s, cavia’s, konijnen en de binnenspeeltuin is waar het om draait. Het is geen echt werkende boerderij meer maar een speel- en leerboerderij waarbij de kids op een leuke manier de basisbeginselen van het verzorgen van dieren leren. De kinderen kunnen hier heerlijk rondstruinen op het erf en bij slecht weer met zijn allen de “boeren ballenbak” induiken.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent aan de Zeeuwse kust voor je op een rijtje gezet:

Safaritent aan de Zeeuwse kust
Nederland Zeeland Noord-Beveland Kamperland

Baas Huisweg 11, 4493 NE Kamperland

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe