Tenthuisje op Mariahout in de Hei

Ontdek Mariahout in de Hei in het Noord-Brabantse Mariahout. Genieten doe je zeker op deze alpaca boerderij want wie is er nou niet gek op deze leuke beesten?! Jos en Lilian heten je hier van harte welkom. De tenthuisjes hebben uitzicht op het bos dat in de volksmond ’t Hertenkamp wordt genoemd. Let goed op, want regelmatig zie je hertjes door de weilanden huppelen. Tussen de tenthuisjes is de dierenweide met schapen, geitjes en alpaca’s.

Dit doe je op de boerderij

Kies jij voor een alpaca wandelingen of een meet en feed?! Jullie leren hier alles over de alpaca’s en hun bijzondere wol! De kinderen spelen in het zandhuisje of verzorgen pony’s Zita en Neja. Elke ochtend gaat Boer Jos de dieren voeren, als je het leuk vindt mag je hem helpen. Jullie kunnen een tochtje te maken met een oldtimer tractor met huifkar of ga met een picknickmand samen op pad. Haal lekkers in het boerderijwinkeltje en stook het houtvuur alvast op want koken doe je hier op de houtkachel. Na een dag vol met alpaca avonturen is het tijd om je comfy bed in te stappen.

Ontdek Noord-Brabant

Een warme zomerdag? Je bent zo bij Strandbad Enode in Nuenen. Voor meer avontuur zijn recreatiepark Billy Bird Park Hemelrijk, de Efteling en Beekse dichtbij. In het dorpje Nuenen vind je het museum Vincentre over Vincent van Gogh met de daarbij horende wandel en fietsroutes. Ga vissen bij de visvijver in Lieshout of in het Wilhelminakanaal. Zin in een terrasje of een middag winkelen? Ga naar Eindhoven, ’s- Hertogenbosch of Helmond. Ook kun je in de buurt van de boerderij in de omringende bossen lekker wandelen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Mariahout voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Mariahout
Nederland Noord-Brabant Laarbeek Mariahout

Schaapsdijk 6, 5738 RR Mariahout, Nederland

+31 (0)528 229440
Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe