Meer foto's

Safaritent in Beesd

De safaritenten met sanitair staan op de sfeervolle Camping Betuwestrand in Beesd in de provincie Gelderland. De tenten zijn volledig ingericht en geschikt voor maximaal zes personen. De safaritenten beschikken allemaal over een verwarming. Bedlinnen is een verplichte afname bij Camping Betuwestrand. De tenten staan bij elkaar op een eigen veldje dat autovrij is. Je mag met de auto naar je tent om in- en uit te laden, maar daarbuiten moet je de auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats, op korte loopafstand van de tenten.

Camping Betuwestrand

Houden jullie van ontspanning of toch meer van actie? De ruime 5-sterren Camping Betuwestrand biedt het allemaal! De camping in Beesd is gelegen aan de prachtige ‘Lingeroute’ in de Betuwe. Behalve het fietsplezier is er voor jong en oud op deze route van alles te zien en te doen. Er is een recreatiemeer gelegen op de camping waar heerlijk gezwommen, gewaterskied of gewakeboard kan worden. Ook voor tieners valt er op de camping in Gelderland genoeg te beleven. Denk aan overdekt ‘chillen’ in de Chillzone en ook door het animatieteam worden (sportieve) activiteiten georganiseerd speciaal voor tieners.

Lees meer over Camping Betuwestrand

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Safaritent in Beesd voor je op een rijtje gezet:

Safaritent in Beesd
Nederland Gelderland Beesd

A. Kraalweg 40, 4153 XC / Beesd (Nederland)

Duits, Engels, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe