Welkom bij Terra Incognito

Je kunt er alleen komen door het te ontdekken! Terra Incognito is een ruim opgezette camping in Noord-Holland zonder vaste plekken. Een gezellig veld waarop je mag staan waar je wilt! Planten, struiken en jonge bomen zorgen voor wat beschutting en privacy. Huisdieren (aangelijnd) zijn welkom maar let op de kippen. En houd uw opladers bij de hand want op iedere plek is elektriciteit aanwezig. Het sanitair is schoon en fris en in 2022 volledig vernieuwd. Met ruim voldoende warme douches, toiletten en wastafels waar u gratis gebruik van kan maken. Er is een gezellige buitenkeuken met zitjes en uitzicht op de natuurlijke speelplek voor de kids.

Glamping in Noord-Holland

Voor de trekkers is er onze knusse 2-persoons lodge tent. Écht kamperen maar wel met comfortabele bedden en een gezellig zitje op je eigen veranda. Wel het echte kampeergevoel, maar zonder het gesjouw van spullen, zonder het opzetten van de tent en zonder het opblazen van je luchtbed. Plof direct neer op je comfortabele bed, zet je drankjes in de mini-koelkast en geniet van het uitzicht in het gezellig zitje op je eigen veranda.
Dat is pas (kampeer)vakantie! Voor onze lodgetent houden wij in het hoogseizoen een minimum stay van 2 nachten aan.

Ontdek Wieringen vanaf Terra Incognito

Wieringen is nog grotendeels authentiek en onontdekt, maar dat betekent niet dat het saai is! Uiteraard kun je eindeloos genieten van de uitgestrekte vergezichten en het oudhollandse coulissen landschap, wandelend of op de fiets. Maar wie liever het strand en water(sporten) opzoekt, is Terra Incognito ook een geschikte bestemming.

Vlakbij Amstelmeer en het Lutjestrand

Op 5 minuutjes loopafstand vind je het Amstelmeer met daaraan Lutjestrand. Een uitgesproken plek om te kite- en windsurfen met vrijwel ideale omstandigheden. De wind staat altijd ‘aan’ en er is voldoende plek voor het oplaten en aanmeren. Lijkt je dit wel wat, maar kun je het nog niet? Ook geen probleem, er is ook een surfschool aanwezig! Maar Lutjestrand is ook echt een zandstrand, met speeltoestellen en een afgeschermd stuk ondiep zwemwater, waar je gerust de hele dag kunt vertoeven. Eten en drinken hoef je ook niet mee te nemen, want er zijn op beide locaties strandtentjes aanwezig voor de lekkere trek!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Knusse safaritent in Westerland voor je op een rijtje gezet:

Knusse safaritent in Westerland
Nederland Noord-Holland Westerland

Dam 7, 1778 KV Westerland

0031 (0)618845055
Duits, Engels, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe